Şehit Gültekin Saraç İlkokulu

Vizyon: OKULUMUZUN VİZYONU Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

Misyon: OKULUMUZUN MİSYONU Millî Eğitim Temel Yasası’nda belirtilen temel ilkelere bağlı kalınarak; çevre olanaklarından yararlanıp, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini de gözönüne alarak, bunların en etkin ve verimli bir şekilde kullanılıp geliştirilmesi. Eğitimin niteliğinin artırılması, sosyal ve kültürel becerilerin geliştirilmesi. Eğitim ortamını nesnel ögesi olan fiziksel koşulların düzeltilmesidir.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitgultekinsaracilkokulu.meb.k12.tr

Adres - SAMANDÖKEN KÖYÜ SAMANDÖKEN KÜME EVLERİ SEHIT ER GULTEKIN SARAC ORTAOKULU BLOK NO 511 GÖLE / ARDAHAN

Yerleşim Yeri -

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 13